CVG Украина
Профессиональная область:
Машиностроение и оборудование
Регион:
Львов

Отзывы о компании  CVG Украина
Комментарии (26)

Аноним | 01.05.14

Плюсы Є еле деколи Минусы Наша Ірка з відділу В-6 взагалі оборзіла гоне фуркає лякає звільненням

колибри | 17.04.14

Плюсы працюю я на ЦВГ вже рiк i хорошого скажу багато тепло чисто на голову не капаэ дощ туалети прибранi.але наш народ не вмiэ пiдтримувати чистоту та гiгiэну. за Юру Покору бригадира континенталя скажу добре людина вмiэ працювати.але цю працю нiхто з начальства не дооцiнюэ.сумно Минусы ащо погане скажу то зарплату за рiк сумiсноi працi не пiдняли нi на копiйку iще суботи зняли.

Ира Костик | 20.02.14

Плюсы Номер мобільного Іри Костик 067 672 9713 Минусы Я просто дура, в якої в голові пусто, те що мені каже робити Наталя Синечко те я і роблю, і мені всерівно що про мене пишуть і говорять, мені головне не втратити роботу, мати хорошу репутацію в начальства і отримувати свою зарплату. Мені до лампочки що хтось має малу зарплату і хоче з мого відділу В6 втікати на дошку чи інші відділи бо там більше платять, мені на плювати ваші проблеми, я маю хороше місце роботи і я його ціную. Не подобається вам зі мною працювати значитьь валіть з мого відділу, я не буду вас усіх терпіти !!!! МІЙ НОМЕР: 067 672 9713

Ира Костик | 20.02.14

Плюсы немає Минусы Я просто дура, в якої в голові пусто, те що мені каже робити Наталя Синечко те я і роблю, і мені всерівно що про мене пишуть і говорять, мені головне не втратити роботу, мати хорошу репутацію в начальства і отримувати свою зарплату. Мені до лампочки що хтось має малу зарплату і хоче з мого відділу В6 втікати на дошку чи інші відділи бо там більше платять, мені на плювати ваші проблеми, я маю хороше місце роботи і я його ціную. Не подобається вам зі мною працювати значитьь валіть з мого відділу, я не буду вас усіх терпіти !!!! МІЙ НОМЕР: 067 672 9713

Ира Костик | 20.02.14

Плюсы нету Минусы Я просто дура, в якої в голові пусто, те що мені каже робити Наталя Синечко те я і роблю, і мені всерівно що про мене пишуть і говорять, мені головне не втратити роботу, мати хорошу репутацію в начальства і отримувати свою зарплату. Мені до лампочки що хтось має малу зарплату і хоче з мого відділу В6 втікати на дошку чи інші відділи бо там більше платять, мені на плювати ваші проблеми, я маю хороше місце роботи і я його ціную. Не подобається вам зі мною працювати значитьь валіть з мого відділу, я не буду вас усіх терпіти !!!!

Іра Костик | 20.02.14

Плюсы Немає Минусы Я просто дура, в якої в голові пусто, те що мені каже робити Наталя Синечко те я і роблю, і мені всерівно що про мене пишуть і говорять, мені головне не втратити роботу, мати хорошу репутацію в начальства і отримувати свою зарплату. Мені до лампочки що хтось має малу зарплату і хоче з мого відділу В6 втікати на дошку чи інші відділи бо там більше платять, мені на плювати ваші проблеми, я маю хороше місце роботи і я його ціную. Не подобається вам зі мною працювати значитьь валіть з мого відділу, я не буду вас усіх терпіти !!!!

Аноним | 11.02.14

Плюсы дівчата красиві Минусы я попрацював 5 місяців і звільнився. Майстер відділу підготовки поводитьсю з робітниками як з рабами, вічно каже свою коронну фразу ‘я вам не заплачу’ і звільняє за будь якої можливості.

Аноним | 11.02.14

Плюсы Працюю монтером з 2012 року, майже від відкриття. Офіційна робота, вчасно платять, зарплата 2500 грн. на руки зараз. Великий плюс — то що не обманюють, одразу на співбесіді кажуть правду і про графік і про зарплату, а право кожної людини вирішувати підходять тобі такі умови чи ні. Я задоволена і наразі звільнятись не планую. Минусы Як і на кожній роботі треба працювати і відпрацьовувати свою зарплату. Ніде задаром не платять.

іванка | 05.02.14

Плюсы майстер Света супер ! Минусы мала зарплата , хами бригадири поводяться з людьми як з худобою! Я попрацювала 2 місяці і задоволена шо звільнилась!

Аноним | 04.02.14

Плюсы не робота а шара Минусы лайнер Іван ніфіга не хоче робити !

Cтраница 1 из 3

Написать комментарий
Captcha
Ваш отзыв добавлен и будет опубликован после модерации.